NB I: három klub is részt vett a Biztonsági Bizottság ülésén

Vágólapra másolva!
2011.04.14. 21:44
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség Biztonsági Bizottsága csütörtökön tartotta soros ülését, amelyen három NB I-es klub képviselői is megjelentek.

Az MLSZ Biztonsági Bizottsága mai ülésére meginvitálta három élvonalbeli klub, a Győri ETO, a Videoton, valamint a Ferencváros képviselőit, s a tervek szerint ezentúl a testület minden tanácskozására meghívót kapnak az NB I csapatainak ügyvezető igazgatói és biztonsági igazgatói.

Az ülés első napirendi pontjaként a magyar–holland Európa-bajnoki selejtező mérkőzés biztonsági feladatairól esett szó, a testület tagjai megbeszélték a mérkőzés tapasztalatait, kiemelve a pozitívumokat, valamint a hiányosságokat is.

„Azt szerettük volna, hogy a meghívott klubok vezetői és biztonsági szakemberei is lássák, milyen problémákkal szembesülünk egy ilyen nagy volumenű esemény megszervezésekor, kíváncsiak voltunk a véleményükre, és arra is, ők hogyan oldanának meg egy hasonló feladatot – mondta az mlsz.hu-nak Samu István, a bizottság elnöke. – A jövőben minden válogatott mérkőzés szervezésébe bevonjuk egy-egy klub vezetőjét és biztonsági igazgatóját is, akik így tapasztalatokat szerezhetnek a munkánkról, illetve elmondhatják saját véleményüket a szervezésről.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik