NB I: Kicsit meglepett minket a Ferencváros - Kondás Elemér

Vágólapra másolva!
2011.07.31. 21:13
Címkék
Kondás Elemér, a DVSC vezetőedzője a Ferencváros elleni mérkőzést követően elmondta, hogy az első félidőben a Fradi többször is át tudta játszani a hazai középpályát, a szünet után azonban több mozgással sikerült rendezni a sorokat.

„Kicsit meglepett minket, hogy támadóbb felállásban játszott a Fradi. Idegesen kezdtük a mérkőzést, a középpályán gyengébbek voltunk az elején, többször is át tudtak játszani minket, és több kapu előtti szituációkat alakítottak ki. Aztán váltottunk, rendeztük a sorokat, utána már jobban meg tudtuk tartani a labdát. Nagyon szép góllal sikerült vezetést szerezni. A második félidőben taktikusan, nagyot küzdve sikerült megnyerni a mérkőzést” – mondta Kondás Elemér a találkozót közvetítő Sport Tv kamerája előtt.

„A szünetben muszáj volt felrázni a társaságot, mert kevés volt a futómennyiség. Főleg középpályán nem tudtunk labdát szerezni, a Fradi pedig kigurigázott minket, és létszámfölényben vitték többször is a labdát a védelmünkre. Muszáj volt felhívnom a játékosaim figyelmét arra, hogy többet mozogjanak, többet fussanak, próbáljanak ütközni, labdát szerezni. Ez sikerült is a második félidőben is, ha pontosabbak vagyunk a végjátékban, akkor nagyobb különbséggel is nyerhettünk volna.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik