NB I: mostantól Haladás-Sopron Bank néven szerepelnek a szombathelyiek

Vágólapra másolva!
2011.07.13. 18:13
Címkék
A labdarúgó NB I 2011–2012-es szezonjában az eddig Szombathelyi Haladás néven ismert klub a ma délután létrejött szponzori megállapodás értelmében Haladás-Sopron Bank néven fog szerepelni – adta hírül a haladasfc.nyugat.hu.

„Óriási megtiszteltetés a Sopron Banknak, hogy névadó szponzora és támogatója lehet egy olyan patinás klubnak, mint a Haladás. Bankunk nem teljesen ismeretlen a szombathelyi szurkolók számára, hiszen évek óta támogatjuk a csapatot. Megvizsgáltunk több lehetőséget, több együttes közül választottunk, és végül a Haladás mellett döntöttünk. Bízunk benne, hogy hosszú távú kapcsolat jön létre az egyesület és pénzintézetünk között. Reméljük, hogy támogatásunkkal mi is hozzájárulunk a Hali minél jobb eredményéhez. Nekem egyébként nagyon tetszik a Haladás név, mert már ez is azt a dinamikát tükrözi, amit a Sopron Bank a régióban felmutat" – mondta Thomas Radil, a Sopron Bank vezérigazgatója.

„Mindkettőnk számára előnyös szerződés született. Hangsúlyozzuk, hogy ez nem támogatás, hanem marketingszerződés. A Sopron Bank tényleg egy népszerű csapatot választott, bízunk benne, hogy nekik ez majd több Hali-szurkoló ügyfelet jelent. Egyelőre egyéves szerződést kötünk, de bízunk benne, hogy ez a kapcsolat gyümölcsöző lesz, és még több lehetőséget kínál majd a jövőben" – ezt már Tóth Miklós, a Szombathely ügyvezetője mondta.

A sajtótájékoztatón részt vett Illés Béla társtulajdonos és Tóth Péter csapatkapitány is, akik szintén elmondták, mennyire fontos és örömteli dolog, hogy hosszú évek után végre sikerült névadó szponzort találnia a klubnak, valamint remélik, hogy a következő években is Haladás-Sopron Bank néven indulhat a csapat.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik