NB I: Nem vagyok Morales, de sok dologból kezd elegem lenni - Véber

Vágólapra másolva!
2010.11.20. 19:46
Címkék
Érthetően csalódott volt Véber György, az élvonalban szereplő Lombard Pápa vezetőedzője a Ferencvárostól hazai pályán elszenvedett 5–0-s vereség után, ráadásul a személyét érő folyamatos támadások miatt kilátásba helyezte távozását.

„Nem feldúlt, hanem rendkívül elkeseredett vagyok. Korábban két variációt képzeltünk el, az A-terv szerint felzárkóztunk volna az élcsapatokhoz, ez úgy látszik, nem valósul meg. A B-terv szerint a bennmaradásért harcolunk, de ezt már lehet, hogy nem velem teszi a csapat. A Fradi megérdemelten győzött, gratulálok neki. A folyamatos gyalázkodást egyre nehezebben tűröm. Még két meccsünk van az idén, aztán meglátjuk, hogyan alakulnak a dolgok. Én nem vagyok Morales, de sok dologból kezd elegem lenni” – nyilatkozta Véber a találkozó után a mérkőzést közvetítő Sport Tv-nek.

„Fegyelmezetten, motiváltan játszott a csapat, fontos három pontot szereztünk. Több jó meccsünk volt az ősszel, nem tudnék egyet kiemelni, továbbra is az a célunk, hogy stabilizáljuk a formánkat” – mondta ferencvárosi részről Prukner László.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik