NB I: Pintér jól ismer, tudja, mire számíthat tőlem - Lázok

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.10. 07:32
null
Lázok iránt érdeklődik a bajnok ETO – ő pedig szívesen játszana nagy célokért küzdő csapatban (Fotó: Mirkó István)
Pakson egyelőre edzőre várnak, de azt sem tudni, hogy a szezonban átlag feletti teljesítményt nyújtó Lázok János vajon az élvonalban szereplő labdarúgócsapatnál marad-e. A 28 esztendős támadót szerződés köti az egyesülethez, de nem tagadja, örömmel játszana végre olyan csapatban, amely bajnoki címért, nagy célokért küzd. Esetleg a címvédő Győri ETO-ban, amely érdeklődik utána.

„Ezt továbbra is fenntartom – mondta a támadó. – Egyelőre csak egy Magyar Kupa-döntővel büszkélkedhetem, de sajnos azt is ki kellett hagynom. Jó lenne bajnoki címért küzdeni, hétről hétre nyomás alatt futballozni. Ezt nagyon hiányolom a pályafutásomból.”

Mint beszámoltunk róla: a címvédő Győr érdeklődik is a játékos iránt, Pintér Attila remekül ismeri a támadót, hiszen korábban a Vasasnál dolgoztak együtt.

„Pintér Attila jól ismer, tudja, mire számíthat tőlem. Az biztos, jó csapatban sokkal könnyebb futballozni. Meglátjuk, lesz-e lehetőségem kipróbálni magam.”

A korábban a német Duisburg együttesében is futballozó játékos ezekben a napokban szabadságát tölti, idehaza pihen a Balatonnál, és várja, miként alakul a jövője.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A GYŐRI ETO-NÁL
Érkezők:Kiss Máté (Siófok, kölcsönből vissza), Nacsa Péter (Lombard Pápa, kölcsönből vissza?),Simon András (Haladás, kölcsönből vissza?), Zámbó Bence (Kaposvári Rákóczi, kölcsönből vissza?), Windecker József (Siófok, kölcsönből vissza),
Távozik/távozhat:Jarmo Ahjupera (észt, Újpest FC), Rati Alekszidze (grúz, ?) Molnár Péter (szlovákiai, ?), Marek Strestík (cseh, kölcsönbe fél évre, ?)
Kiszemeltek:Adamo Coulibaly (francia, DVSC-Teva), Rafael Burgos (salvadori, Alianza FC – Ausztria, legutóbb KTE-Phoenix Mecano), Lázok János (Paks), Lencse László (Videoton), Leandro de Almeida (szabadon igazolható, legutóbb Omonia Nicosia – ciprusi), Leandro Martínez (argentin-olasz, Bp. Honvéd)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik