NB I: Supka szerint a győzelem is benne volt az FTC elleni meccsükben

Vágólapra másolva!
2011.03.06. 20:14
Címkék
A Bp. Honvéd labdarúgócsapatát irányító Supka Attila szerint akár győzhettek is volna a Ferencváros elleni bajnokijukon, míg az 1–0-ra nyerő Fradi vezetőedzője, Prukner László úgy gondolja, megérdemelt győzelmet arattak.

„Nagyon nehéz bármit is mondani, amikor egy ilyen találattal kikaptunk egy olyan mérkőzésen, amelyben akár a győzelemre is lehetett volna esélyünk. A koncentráció hiánya miatt kaptuk a gólt, de a támadóinknak is jobban kellene figyelniük a helyzeteiknél. A Ferencváros mindazonáltal előrébb tart nálunk, mi még csak most próbáljuk beépíteni a nemrég érkezett játékosokat" – nyilatkozta Supka Attila a találkozót közvetítő Sport Tv-nek.

„Az első félidőben jól játszottunk, és el kellett volna döntenünk a mérkőzést, elég csak Miljkovic helyzetére gondolni, amit ha berúg, sokkal egyértelműbb lehetett volna a fölényünk – mondta Prukner László. – A második félidőben talán túlzottan is védtük az eredményt, de az ősszel sokszor előfordult, hogy jól játszottunk, mentünk és hajtottuk az eredményt, és végül kikaptunk, most kicsit biztonságosabban játszottunk. Az első félidő alapján úgy érzem, megérdemeltük a vezetést és a végén a győzelmet."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik