NB I: Véber kevesli a gólok számát, Mészöly sokallja a hibákat

Vágólapra másolva!
2011.07.16. 22:19
Címkék
A labdarúgó NB I nyitó fordulójának szombat esti mérkőzésén a Lombard Pápa Goran Marics góljával 1–0-ra győzött az Újpest otthonában. A vendégek vezetőedzője, Véber György szerint csapata jobban játszott, és megérdemelten szerezte meg a három pontot.  

„Ezen a mérkőzésen minimum három gólt kellett volna szereznünk, a legfontosabb azonban, hogy jól játszottunk. Ezt a meccset a jobban játszó csapat megérdemelten nyerte meg. Bosszús vagyok a kihagyott helyzetek miatt, de nem forgott veszélyben a kapunk. Az első bajnoki volt, támadójátékban még fejlődnünk kell, ez a keret azonban alkalmas lehet a céljaink elérésére” – értékelt a találkozó után Véber György.

A lila-fehérek trénere, Mészöly Géza bosszús és csalódott volt az összecsapást követően.

„Nekünk is megvoltak a ziccereink, amelyek alapján nyerhettünk volna. Bosszús vagyok, hazai pályán több kell a csapattól. Úgy láttam, a gólt megelőző szituációban a pápai játékos kézzel tette maga elé a labdát. Többet akartuk birtokolni a játékszert, az egyéni hibák miatt azonban ez nem sikerült” – nyilatkozta a találkozó után Mészöly Géza.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik