NB I: Véber szerint már nincs meg a korábbi gyomorideg az Újpest ellen

Vágólapra másolva!
2011.07.16. 09:11
Címkék
A labdarúgó NB I 1. fordulójában az Újpest a Pápát fogadja. Persze lerágott csont, de az ősújpesti Véber Györgytől meg kell kérdezni, milyen érzésekkel tér vissza a Megyeri útra.

„A szombati lesz a hatodik mérkőzésem a Pápa edzőjeként az Újpest ellen – mondta Véber György. – Már nincs az a gyomorideg, mint az elején volt. Kétségtelen, nagyon sok minden köt a lila-fehérekhez, így például találkozhatok Fehér Csabával is, akivel tizenöt évvel ezelőtt együtt futballozhattam."

De mire lehet képes a Lombard Pápa az NB I-ben? Az előző idény tizenharmadik helyénél vélhetően előkelőbb helyezésre törekednek a pápaiak.

„Ha csak a puszta tényeket nézem, kijelenthetem, hogy erősödtünk – taglalta Véber. – Nem adom fel a négy három hármas játékrendszert, a két szélén Lovrencsics Gergő és az észt Sander Puri, középen pedig Ferenczi István nagyszerű hármast alkot. Mögöttük szerepel majd Goran Marics, akinek így több védekező feladata is lesz – bár ez nem tetszik neki. Nem baj, én vagyok az edző, azt csinálja, amit mondok... Fegyelmezett játékot várok a Lasa Totadzéval és Présinger Ádámmal megerősödött védelemtől. Még három-négy hétnek el kell telnie, hogy igazán összeszokjon a csapat."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik