Nem László Csaba lesz a Fradi vezetőedzője

Vágólapra másolva!
2011.08.19. 19:53
null
László feltételeit nem tudta elfogadni a klubvezetés (Fotó: Action Images)
Címkék
Az Ferencváros tájékoztatása szerint nem László Csaba lesz a Ferencváros labdarúgócsapatának következő vezetőedzője.

„A hét folyamán az FTC vezetése többször egyeztetett László Csabával, mint a csapat jövőbeni lehetséges vezető edzőjével. A tárgyalások azonban lezárultak, mert a Ferencváros jelenleg nem kívánja László Csaba és stábja feltételeit elfogadni. Ezúton kívánunk neki sok sikert a további szakmai munkájához.

A ferencvárosi labdarúgó csapata Nagy Tamás megbízott vezető edző irányítása alatt készül a következő bajnoki mérkőzésükre. A leendő vezetőedző személyéről döntés szeptember első hetében várható, a Ferencváros addig kizárólag a közvetlenül előtte álló feladatokra koncentrál" – áll a Ferencváros hivatalos közleményében.

Mint ismert, a héten László Csaba elsőként a Nemzeti Sport Online-nak beszélt arról, hogy a Ferencváros vezetői őt szeretnék megnyerni a lemondott szakvezető, Prukner László helyére. A legutóbb a belga Charleroiánál dolgozó szakemberrel tárgyalt is a vezetőség, de első körben nem született egyezség a felek között.

„Egyelőre azt tudom mondani, a Ferencváros vezetői tisztában vannak azzal, hogy milyen feltételek mellett vállalnám el az Üllői úti felkérést. Amennyiben ezek teljesülnek, nyitott vagyok a megállapodásra” – mondta korábban megkeresésünkre a szakember.

László Csaba feltételeiről Kubatov Gábor a csapat tegnapi szurkolói ankétján azonban annyit mondott, hogy az erdélyi szakember hozná a saját stábját, ám erre a klubnak nem lenne pénze. Valószínűleg ez áll a szerződéskötés meghiúsulásának hátterében.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik