Nem született gól a somogyi rangadón

Vágólapra másolva!
2010.08.21. 21:06
null
Harc volt, gól nem (Fotó: Veres Viktor)
Címkék
Csak helyzetekig jutottak a játékosok a Somogy megyei rangadón, a Siófok–Kaposvár mérkőzésen a labdarúgó NB I 4. fordulójában. A legnagyobb ziccerek is kimaradtak, így a hétvége előtt harmadik Kaposvár remek lehetőséget szalasztott el, hogy megerősítse helyét az éllovasok között.

A kaposváriak honlapján megjelent kifejezéssel élve: a messziről jött ember is tudja, hogy ha a Siófok és a Kaposvár játszik egymással, az bizony rangadó a javából. Tény, a somogyi csapatok mindig különleges hangulatú mérkőzéseket vívtak a múltban.

Rangadó ide vagy oda, felfokozott hangulatnak nyoma sem volt, legalábbis a játékosokon nem látszott. Meglehetősen álmosan indult a mérkőzés, az első tíz percben jóformán alig történt valami. Az első negyedóra legizgalmasabb jelenete a 11. percben játszódott le, amikor nagy ziccerben Ribeiro a kapusba rúgta a labdát, majd a kipattanót Délczeg mellévágta.

Az első félidő vége felé a Siófok picit magasabb fokozatba kapcsolt, nem sok hiányzott, hogy megszerezze a vezetést. A hazaiak több helyzetet is kialakítottak a kaposváriak kapuja előtt, ám vagy lemaradtak a labdáról, vagy a védők léptek közbe, vagy az egyébként kissé bizonytalanul védő Kovács hárított. Gól nem esett az első félidőben.

A második játékrész első tíz perce ugyanúgy alakult, mint az első. Nagy helyzet nem akadt, ellenben rengeteg taktikai szabálytalanságot követtek el a játékosok.

A Siófok valamivel veszélyesebben játszott, azonban a Kaposvár egy-két bizonytalankodás ellenére is jól őrizte a kapuját, elsősorban a feljavuló Kovácsnak köszönhetően.

A találkozó utolsó perceiben ismét a küzdelem dominált. Egyik kapu sem forgott nagy veszélyben, bár akadt egy-két veszélyesnek induló, de végül elhaló támadás.

A mérkőzés színvonala egyáltalán nem volt rangadóhoz méltó. A találkozó előtt a tabella harmadik helyét elfoglaló vendégek nem igazolták jó hírüket játékukkal.

 LABDARÚGÓ NB I
4. FORDULÓ
Siófok–Kaposvár 0–0
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik