Nincs halasztás! Vasárnap lesz a Paks-Pápa

Vágólapra másolva!
2011.07.29. 15:01
null
Nincs mit tenni, nem lesz halasztás (Fotó: Mirkó István)
Címkék
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elutasította a Paks halasztási kérelmét a vasárnapi, Pápa elleni hazai bajnokival kapcsolatban – árulta el Pajor-Gyulai László, az MLSZ sajtóosztályának munkatársa a Nemzeti Sport Online érdeklődésére.

A tolnai csapat a Lombard Pápa elleni mérkőzés halasztását kérte, a kérelmet a Magyar Labdarúgó-szövetség ma meg is tárgyalta, de elutasította.

A Paks az Európa-liga-szereplés miatt szerette volna későbbre tenni a mérkőzést. Korábban a Videoton ellen sima, 4–0-s vereséget szenvedett a csapat, nem sokkal azután, hogy bravúros győzelmet aratott a Tromsö otthonában. A bajnoki ezüstérmes valószínűleg nem akart ismét ebbe a „csapdába” esni.

Az MLSZ döntése semmiképpen sem meglepő, korábban a Ferencváros és a Kecskeméti TE halasztási kérelmét is elutasította a szövetség (egyedül a BL-selejtezőben érdekelt Videoton kérését méltányolta).

A két csapat mérkőzésére vasárnap 19 órai kezdettel kerül sor. A találkozót – mint ahogy a többi NB I-es összecsapást is – a Nemzeti Sport Online szöveges formában, élőben közvetíti.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik