Paks: Az edzőváltásokból sosem jöttem ki jól - Hrepka Ádám

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 17:56
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks új nyári szerzeménye, Hrepka Ádám a paksifc.hu-nak adott interjújában többek közt arról beszélt, miért is igazolt Kis Károly együtteséhez, valamint eddigi pályafutásáról is szót ejtett...

„Ennek rengeteg oka volt, de hagyjuk is. Bonyolult és hosszú történet ez, amit nem szeretnék boncolgatni. Voltak pozitív pillanatok, de amikor valamelyik klubhoz kerültem, akkor edzőváltások voltak, amikből nem jöttem ki jól" – felelt az eddigi hánytatott pályafutását idéző kérdésre az MTK-tól egy évre kölcsönbe érkező Hrepka. MTK-tól egy évre kölcsönbe érkező Hrepka.

A 24 esztendős támadótól azt is megkérdezték, miért pont a paksiakat választotta. „Kis Károly vezetőedző hívott fel telefonon, majd ezután indultak be a tárgyalások, melyek végén létre jött a kölcsönbeadási szerződés. Ebben benne foglaltatik egy olyan opció, ami szerint jövő nyáron a klubnak elővásárlási joga van. Úgy gondolom, hogy jó döntés volt Paksra jönni, ahol támadóként számolnak velem. Persze tudom, hogy meg kell küzdenem a kezdőbe kerülésért, de megteszek mindent ennek érdekében. Bárkivel is beszéltem, mindenki azt mondta, hogy itt nyugalom és stabilitás van. Jó a közösség, és ezáltal jó a hangulat is."

„Nagyon szép focival lettek második helyezettek. Kezdetben nem tudtam hova tenni a csapatot, de mikor megnéztem egy-egy mérkőzést, akkor láttam, hogy játékkal tudtak nyerni. A magyar mezőnyben pedig, aki így focizik, annak ilyen eredményeket kell elérnie" – tette hozzá a kétszeres válogatott Hrepka, aki korábban Heffler Tiborral és Bartha Lászlóval is együtt játszott az utánpótlás-válogatottban a Paks játékosai közül.

Hrepka végezetül elmondta, hogy a húszas mezszámot választotta magának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik