Paks: külföldről, a PAFC-tól és az Újpesttől is igazoltak

Vágólapra másolva!
2019.01.11. 13:38
null
Bobál Dávid Pakson folytatja (Fotó: paksifc.hu)
A Paksi FC hivatalos honlapján jelentette be a háromszoros válogatott Zsidai László (PAFC), az utánpótlás-válogatott Bobál Dávid (legutóbb: Dukla Praha) és Cseke Benjámin (Újpest FC) érkezését.

Bobál Dávid és Cseke Benjámin egyaránt két évre, Zsidai László másfél plusz egy évre kötelezte el magát a tolnai klubhoz.

Reméltem, hogy olyan helyre tudok igazolni, ahol lehetőséget és bizalmat kapok, és Pakson erre minden esélyem megvan. Szeretném már az első perctől kezdve segíteni a csapatot a minél sikeresebb szereplésben” – nyilatkozta a paksifc.hu-nak a papírok aláírása és a sikeres orvosi vizsgálat után a 23 éves Bobál.

Mindenek előtt szeretném megköszönni Csertői Aurél vezetőedzőnek, valamint mindkét ügyvezetőnek, Haraszti Zsoltnak és Balog Juditnak, hogy hisznek a képességeimben, és lehetőséget adnak, hogy Pakson folytassam a pályafutásom. Sok a dolgom, vissza kell nyernem a formám, ezért nagyon motiváltan vetem bele magam az edzésmunkába és az új közegbe. Ez a klub köztudottan csak hazai játékosokra épít, így szerintem a beilleszkedéssel aligha lesz gondom, hiszen mindenkiről csak jókat hallottam. Van is néhány volt csapattársam a keretben. A Paks stabil első osztályú együttes, amelynél meglátásom szerint évek óta kiváló munka zajlik. Nagy örömmel tölt el, hogy mostantól ennek a közösségnek az új tagja lehetek. Csak remélni tudom, hogy a közös munka gyümölcsöző, valamint sikeres lesz a csapat és az én számomra is” – mondta Cseke, aki ősszel csupán egy bajnokin kapott lehetőséget az Újpestben.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Bobál Dávid (Dukla Praha – Csehország, szabadon igazolhatóként), Cseke Benjámin (Újpest FC), Zsidai László (PAFC)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Kesztyűs Barna (Budaörs)
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:
Kiszemeltek:
Távozók: Bertus Lajos (Mezőkövesd), Nikházi Márk (szabadon igazolható)
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Kölcsönbe távozók:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik