Paks: szerződtették a Viditől távozó védőt – hivatalos

Vágólapra másolva!
2018.01.24. 16:30
A labdarúgó NB I-ben szereplő Paks a hivatalos honlapján jelentette be, hogy három és fél évre szóló szerződést kötött a Videotontól távozó Fejes Andrással.

Fejes András kedden bontott hivatalosan szerződést a Videotonnal, ma pedig már alá is írt három és fél évre a Pakshoz. A 29 esztendős védő Fehérvárról való távozása várható volt, hiszen január eleje óta a harmadosztályú Videoton II-vel készült. kedden bontott hivatalosan szerződést a Videotonnal, ma pedig már alá is írt három és fél évre a Pakshoz. A 29 esztendős védő Fehérvárról való távozása várható volt, hiszen január eleje óta a harmadosztályú Videoton II-vel készült.

Fejes már túl van az első edzésén, és az is eldőlt, hogy a 14-es számú mez lesz az övé.

„Több klub is megkeresett az ajánlatával, de én a Paksi FC-t választottam – mondta a klub honlapjának Fejes András. – Ennek oka, hogy már jó ideje, szinte évek óta tárgyalásokat folytattunk Haraszti Zsolttal. Számomra ez azt jelentette, hogy itt mindenképp számítanak rám, és ez jóleső érzés egy labdarúgó számára. Az elmúlt másfél hónapban pedig rengeteget beszélgettem egykori klubtársammal, egyik legjobb barátommal, Simon Ádámmal, és ő is arra buzdított, hogy ide igazoljak. Az is sokat nyomott a latban, hogy szinte mindenkit személyesen ismerek, mind a keretben, mind a szakmai stábban. Azt gondolom, hogy így a beilleszkedésemmel sem lesz semmi gond. Nagyon szimpatikus számomra, hogy Pakson csak magyar játékosokkal képzelik el a labdarúgást, valamint ez a csapat játssza a futballt, és ez is vonzó volt. Úgy gondolom, hogy ebben a keretben több is van a hetedik helynél, és bízom benne, hogy a tavasszal ezt bizonyítani is tudjuk. Abban meg még jobban, hogy ebből én is ki tudom venni majd a részem”

Fejes a 2007–2008-as idénybendebütálta Vidi felnőttcsapatában az NB I-ben, a következő évekbenpediga Puskás Akadémia, a Siófok és az MTK színeiben is játszott. 2014 nyarántért visszaa Videotonhoz, a bajnoki címet hozó szezonban nyolc alkalommal lépett pályára.

A 2015–2016-os és a 2016–2017-es kiírásban együttvéve 15-ször szerepelt az élvonalban,és két ezüstérmet nyert a gárdával. Az elmúlt három évbenmagára ölthette a Vidi szerelését BL-selejtezőn, EL-selejtezőnés Szuperkupa-meccsenis, összesen pedig66 tétmérkőzésen futballozott.


TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A PAKSI FC-NÉL
Érkezők:
Fejes András (szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők: Jelena Richárd(Csákvár)
Az utánpótlásból felkerültek/ profi szerződést kötöttek: –
Kiszemeltek:
Távozók:Laczkó Zsolt(a Honvédnál volt kölcsönben, szerződést bontott)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:Papp Kristóf

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik