Pápa: Bali már csomagol, Németországban várják próbajátékra

Vágólapra másolva!
2011.06.30. 10:57
Címkék
A labdarúgó NB I-ben szereplő Pápa szerződést bontott a komoly sérüléséből visszatérő Bali Péterrel, aki így Németországba megy próbajátékra. A 27 éves futballistával egyik csapattársa tudatta a hírt – írja a delmagyar.hu.

„Elég furcsa körülmények között tudtam meg, hogy már nem kellek Pápán: nászúton voltam, amikor az egyik csapattársam hívott fel a hírrel. Aztán a klub menedzsere, Árki Gábor közölte velem hivatalosan is a tényt, amelynek eredményeként a 2013. december 31-éig érvényes szerződésemet felbontották. Németországi próbajátékra készülök, több harmadik ligás csapat vár, a hétvégén talán már ki is kell utaznom" – fogalmazott Bali Péter, és hozzátette: szívesen térne vissza Szegedre is.

„Ha tényleg komolyak a célok, komolyak a szándékok és hitelesek a vezetők, el tudnám magam képzelni újra szegedi mezben. Házas ember lévén már nemcsak magamra kell gondolnom. A feleségemnek könnyebb lenne a városban felépítenie karrierjét, nekem is perspektíva lehet a futballjövő szempontjából Szeged, szóval szívesen segítenék a későbbi feljutás kiharcolásában" – tette hozzá Bali.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik