Pápa: Minőségileg javult a keret, nyerő játékosok érkeztek - Véber

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 12:13
Címkék
A szurkolók bíznak a szakvezetőben, a szakmai stábban és a csapatban is. Ez derült ki a Lombard Pápa által szervezett szurkolói ankéton – tudósított az eseményről a Veszprém megyeiek szurkolói honlapja, az enfocim3.gportal.hu.

A portál szerint az elmúlt esztendőkhöz képest többen mentek el a találkozóra, ahol a frissen igazolt labdarúgók is bemutatkoztak. Véber György a szurkolóknak elmondta, erősödött az együttes kerete.

„Ez a hét az, amire összeállt a keret, ezért az első két-három hét még a bajnokságból a többi csapathoz hasonlóan, az építkezéssel fog eltelni, de emellett már eredményt kell produkálni. A fejemben már megvan az általam legjobbnak vélt tizenegy, egy-két helyért azonban még komoly harc van, hisz minden posztra két játékosunk van. Az biztos, hogy minőségileg javult a keret. Olyan játékosok érkeztek, akik képesek egymaguk mérkőzéseket eldönteni, és most nem egy, hanem négy ilyen játékosunk is van. Úgy vélem, még egy hónap, mire tökéletesen összeáll minden. Bízom benne, hogy a hátsó alakzatunk is masszívabb lesz, és csapatszinten is nagyot fejlődünk” – mondta Véber György.

A szakember arról is beszélt, hogy továbbra is ragaszkodik a 4–3–3-as felálláshoz – olvasható a naplo-online.hu-n. „A 4–3–3-as felállás megmaradt, a feladat az, hogy emögé megtaláljuk azt a szerkezetet, ami a stabilitást is megadja, és a gyors, rövid passzos játékra épül majd. A keret is alkalmas erre, hiszen gyakorlatilag olyanok érkeztek, akik passzolnak ebbe. Aztán hogy mi lesz, majd csak a vallatásnál fog ténylegesen kiderülni” – mondta Véber.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik