Pápa: Nem készülünk külön a Vidi játékosaiból, ismerjük őket - Véber

Vágólapra másolva!
2010.10.01. 11:23
A Pápa NB I-es labdarúgócsapata ma délután 17 órakor a listavezető Videotont látja vendégül a 9. fordulóban. A hazaiakat irányító Véber György szerint a bajnokság favoritját fogadják, s a szakember szerint a fehérváriak kiváló játékra képesek, amire úgyszintén jó futballal kívánnak válaszolni, így a találkozó igazi nyertesei a nézők lehetnek.

„Két olyan csapat találkozik majd, amely nem csak akarja, hanem játssza is a futballt. A bajnokság egyik favoritja érkezik hozzánk, amely nagyon jó futballt tud nyújtani, erre mi jó hasonlóval szeretnénk válaszolni. Nem is készülünk külön a Videoton játékosaiból, mert ismerjük őket, tudjuk, hogy mire képesek. Mi sem fogunk mást játszani, mint eddig. Azt gondolom, hogy a nézők mindenféleképpen győztesei lesznek ennek a találkozónak" – nyilatkozta Véber György, a Pápa vezetőedzője a mai meccs kapcsán klubja hivatalos honlapjának.

A lombardfcpapa.hu a vendégek szakvezetőjét, Mezey Györgyöt is idézi.

„Újabb érdekes összecsapás előtt állunk, amely bizonyos értelemben hasonló a zalaegerszegi kihíváshoz. A Pápát ismerni kell, egy felszabadultan játszó, a vezetőedző, Véber György filozófiáját leképező csapatról van szó, amelyben mindenkinek játékügyesnek kell lennie úgy, mint amilyen Véber is volt játékoskorában. Az általa irányított gárda elsősorban a játék oldaláról, és nem a küzdés, az erőfutball oldaláról közelíti meg a focit, aminek köszönhetően bátran támadnak. Ezt kivédendő, szilárdan kell védekeznünk és ki kell használnunk a lehetőségeinket" – mondta a Videoton vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik