Parádéztak a pécsiek a Gabora-gálán

Vágólapra másolva!
2012.01.08. 09:49
null
A remeklő pécsi kapus, Bodnár László a döntőben csak egy gólt kapott (Fotó: Viskárdi Péter)
Címkék
A régi szép idők színes, magyaros futballját idézték fel a közelmúlt legkiválóbb honi labdarúgói a hagyományos salgótarjáni Gabora-gálán. A huszadik alkalommal megrendezett jótékony célú öregfiúk-teremtornára a főszervező, Gabora János az idén is nagyszerű mezőnyt toborzott.

A sportcsarnokot zsúfolásig megtöltő lelkes közönség újra láthatott olyan régi kedvenceket, mint Pintér Attila, Lipcsei Péter, Détári Lajos, Horváth Ferenc, Dragóner Attila, Mátyus János (Ferencváros), Véber György, Mészöly Géza, Kovács Zoltán, Egressy Gábor, Szanyó Károly (Újpest), Vincze Ottó, Preszeller Tamás, Bordás Csaba, Virág Attila (Győr), Fehér Csaba, Márton Gábor, Bódog Tamás, idősebb Dárdai Pál (Pécs), Huszárik László, Komódi László, Cservenkai Donát (MTK).

A régi kedvencek ezúttal is bizonyították, hogy az idő múlása ellenére még mindig jó barátságban vannak a labdával. A meglepetésekben is bővelkedő tornán végül a jó erőket csatasorba állító pécsiek már a csoportmérkőzések során megállították az esélyes Ferencvárost, így a zöldek végül a harmadik hellyel vigasztalódtak.

A baranyaiak a döntőben is folytatták bravúrsorozatukat, Takács Lajos és Márton Gábor góljára az újpestiek közül csak Szlezák Zoltán tudott válaszolni, így a tornát megérdemelten nyerték meg a pécsiek.

A gála bevételét ezúttal a Beszterce Lakótelepi Általános Iskola kapja.

TEREMTORNA, GABORA-GÁLA
CSOPORTMÉRKŐZÉSEK
A-csoport: Ferencváros–MTK 4–0, Pécs–MTK 4–1, Pécs–Ferencváros 2–0
B-csoport: Újpest–Győr 3–3, Újpest–Hotel Salgó 4–1, Hotel Salgó–Győr 2–0
HELYOSZTÓ
Az 5. helyért: MTK–Győr 1–0; a 3. helyért: Ferencváros–Hotel Salgó 3–2
Döntő: Pécs–Újpest 2–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik