PMFC: Lovrencsics jól érzi magát Pápán, góllal térne vissza Pécsre

Vágólapra másolva!
2011.08.26. 12:15
Címkék
A labdarúgó NB I 7. fordulójában megrendezésre kerülő PMFC–Lombard FC Pápa összecsapás különös jelentőséggel bír a vendégek fiatal támadója, Lovrencsics Gergő számára, hiszen korábban éppen a pécsiektől szerződött el. A PMFC klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában Lovrencsics elmondta, góllal térne vissza Pécsre.
„Jól érzem magam Pápán, sokkal simábban sikerült a beilleszkedés, mint ahogy gondoltam, jó környezetbe kerültem – kezdte nyilatkozatát Lovrencsics, aki elmondta, a csapat teljesítményével összességében elégedett, az utolsó két forduló eredményeivel azonban már kevésbé (2–0-s vereség a DVTK otthonában, majd hazai pályán a DVSC-TEVA ellen). – A Debrecen ellen jól játszottunk, csak a helyzetkihasználásunk volt gyenge. Egyetlen mérkőzés volt, amelyen teljesen alárendeltek voltunk, az pedig a diósgyőri összecsapás volt.”

A pécsi visszatéréssel kapcsolatban Lovrencsics bizakodó.

„Megmondom őszintén, ugyanúgy kezelem a mérkőzést, mintha Siófokra vagy Újpesthez mennénk. Az embernek át kell lépnie ezeken a dolgokon. Három és fél évet töltöttem el Pécsen, nem is felejtem el, itt töltöttem a profi pályafutásom kezdetét, de ebben a kilencven percben nincs barátság – tette hozzá a támadó, aki arra a felvetésre, hogy gólszerzésénél örülne-e találatának, a következőt felelte: – Nem tervezem, hogy lesz gólöröm, de azt igen, hogy betalálok Pécsen!”
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik