Simon Ádám a Palermo játékosa lesz

Vágólapra másolva!
2011.05.12. 18:22
null
Simon Ádám Olaszországba igazol (Fotó: Szabó Miklós – archív)
Egybehangzó olasz lapértesülések szerint az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Palermo a nyáron szerződteti Simon Ádámot, a Haladás futballistáját. Az átigazolásról még a szicíliai klub elnöke, Maurizio Zamparini is beszámolt. A hírt a Haladás hivatalos honlapja is megerősítette.

Simon Ádámra minden bizonnyal hatalmas kihívás vár a nyártól: Olaszországban már biztosra veszik, hogy a Serie A-ban szereplő, a jelenleg az Olasz Kupa döntőjére készülő Palermo játékosa lesz.

A szicíliai klub már több fiatal játékos szerződtetéséről is megállapodott: Simon mellett a 23 éves izraeli Eran Zahavi (Hapoel Tel-Aviv) és a 20 éves chilei Carlos Labrín (Huachipato) is az olasz csapatnál folytatja.

Simon szerződtetéséről nem csak az olasz újságok, maga a Palermo elnöke, Maurizio Zamparini is beszámolt.

„Ha el is hagy minket néhány fiatal, veszünk másokat: Zahavin kívül érkezni fog egy chilei és egy magyar fiú. Folytatjuk azt a politikánkat , hogy a fiatal külföldiek és a Serie B játékosai közül halászgatunk, mert a szerződéssel rendelkezők túl drágák számunkra" – mondta Zamparini.

A hírt a Haladás hivatalos honlapja is megerősítette, amely arról számolt be, hogy Simon a szezon végén utazik orvosi vizsgálatra a Palermóhoz, valamint a klub vezetői vasárnap, a Ferencváros elleni meccs előtti taggyűlésen bólinthatnak rá a játékos eladására. Simon szombathelyi átigazolási rekordösszegért kerülhet a szicíliai csapathoz, Olaszországban 700 ezer euró körüli átigazolási díjról írnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik