Siófok: Honmát megtartaná a klub, de a japánnak más ajánlatai is vannak

Vágólapra másolva!
2011.06.22. 10:30
Honma Kazuo szerződése június 30-án lejár a labdarúgó NB I-ben szereplő Siófoknál, de a Balaton-partiak szeretnék megtartani a 31 esztendős támadót. A játékos még nem tudja, hol folytatja.

„Természetesen szeretnénk, ha a japán futballista nálunk maradna – mondta Horváth Károly, a Siófok szakmai igazgatója a Nemzeti Sportnak. – Megtettük ajánlatunkat a légiósnak, ő azt mondta, vár még, s a legkedvezőbb szerződésre mond igent."

Honma Kazuo 25 mérkőzésen lépett pályára az előző idényben, s nyolc gólt szerzett – vagyis meghatározó játékosa volt az együttesnek.

„Egyelőre Siófokon edzek, de ez nem jelenti azt, hogy itt is folytatom – mondta Honma. – Vannak ajánlataim itthonról és külföldről is. Tavaly augusztusban kölcsönadott a Nyíregyháza Spartacus, de a szerződésem egyik pontja szerint ha a nyírségiek nem jutnak fel az NB I-be, semmissé válik a megállapodás. Mint tudjuk, a Diósgyőr lett az aranyérmes."

A Siófokkal kapcsolatos hír, hogy Jean-Paul Nomel papírjai továbbra sincsenek rendben, így bizonytalan a jövője, valamint – ahogy beszámoltunk róla – Milinte Árpád és Huszák Tamás a Balaton partján folytatja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik