Soproni Liga: Sokkal több gólszerzési lehetőségünk volt - Pintér Attila

Vágólapra másolva!
2010.05.19. 22:42
Címkék
A labdarúgó Soproni Liga 29. fordulójában a Győr gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Debrecen vendégeként. A találkozót követően Herczeg András, a hazaiak szakvezetője arról nyilatkozott: igazságos eredmény született, és a záró fordulóban, Kecskeméten nehéz mérkőzésre számít.

„Mindkét oldalon akadtak a találkozón helyzetek, lehetőségek a gólszerzésre – nyilatkozta a DVSC-TEVA klubmenedzsere, Herczeg András a találkozót közvetítő Sport Tv-ben. – A kiállítással nehéz helyzetbe kerültünk, mert addig mezőnyfölényben játszottunk, utána viszont a Győr vált kezdeményezőbbé. Az első és a második félidő elején sem tudtuk megakadályozni a győriek labdakihozatalát. Változatos mérkőzésen igazságos eredmény született, magunkkal kell foglalkoznunk, mert vannak nehézségeink. Kecskeméten nehéz mérkőzésre számítok, mert a tét nélkül játszó hazaiak minden bizonnyal felszabadultak lesznek. A jó játékosokból álló, jó csapatot alkotó Kecskemét pedig jó mérkőzésre képes."

„Ragyogóan játszott a csapatom, sok lehetőségünk volt a gólszerzésre – mondta Pintér Attila, a győriek vezetőedzője ugyancsak a Sport Tv-ben. – Az utolsó pillanatban azonban mindig közbejött valami, vagy egy rossz passz, vagy az ellenfél kapusa hárított. Magyarország egyik legjobb, legszervezettebb futballt játszó csapatának otthonából hoztunk el egy pontot, méghozzá úgy, hogy sokkal több lehetőségünk volt a gólszerzésre, mint a hazaiaknak. Sok sárga lapot kaptunk, többnek nem is értettem az okát. Az utolsó találkozón igazi ki-ki meccset játszunk a Videotonnal. Volt, aki azt mondta, az utolsó három fordulóban három pontot gyűjtünk. Nekik üzenem, már most négy van, és a szezon utolsó bajnokija után hét lesz."

„Debrecenben nem rossz eredmény az egy pont – mondta Tarmo Kink, a győriek gólerős, de ezúttal a debreceniek részéről megkülönböztetett figyelmet kapó kulcsembere. – Kis szerencsével nyerhettünk is volna. Különösen emberfölényben játszva akadtak helyzeteink, de nem tudtunk élni a lehetőségekkel."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik