Szárnyaló Pécs, újabb Bódi-bomba, álomgól Fehérváron - a 4. forduló találatai

Vágólapra másolva!
2011.08.08. 11:07
null
A Budapest Honvéd négyszer talált be Zalaegerszegen (Fotó: Veres Viktor)
Címkék
A hétvégén rendezték a labdarúgó NB I 4. fordulóját. Pénteken a Budapest Honvéd ismét négy gólt rúgva nyert, ezúttal a pont nélküli Zalaegerszeg ellen. Az ugyancsak nullapontos Vasas és a Haladás az Illovszky-stadionban játszott gól nélküli döntetlent szombaton. A Győr Siófokon folytatta remeklését, a Lombard Pápa Lovrencsics Gergő góljával verte meg a Kaposvárt, míg a címvédő Videoton kétgólos győzelmet aratott a Diósgyőr ellen. Vasárnap a Pécs bravúrgyőzelmet ért el a Ferencváros otthonában, az Újpest pedig hazai pályán kapott ki két büntetővel a Pakstól. Íme, a forduló összes gólja!

A Budapest Honvéd 4–0-ra nyert a Zalaegerszeg otthonában. Délczeg Gergely fejes gólja jelentette a vezetést Supka Attila csapatának, majd Danilo duplázta meg az előny büntetőből. Abass egyéni akciója és Vlaszák Géza hibája után már három góllal vezetett a Honvéd, a végeredményt Hidi Patrik állította be remek lövéssel.

ZALAEGERSZEG–BUDAPEST HONVÉD 0–4

(A Sport Televízió felvétele)

Gól nélküli döntetlennel szerezte meg első bajnoki pontját a Vasas és a Haladás csapata, miután nem bírtak egymással a felek az Illovszky-stadionban. Akadt gólért kiáltó helyzet, hatalmas védekezési hiba, ám a hálók nem rezdültek meg a mérkőzésen.

VASAS–HALADÁS 0–0

(A Sport Televízió felvétele)

A Videoton 2–0-ra legyőzte hazai pályán az élvonal újoncát, a Diósgyőri VTK-t. A találkozó elején az előző szezon gólkirálya, André Alves maradt egyedül, és fejelte a kapuba Gosztonyi beadását, a mérkőzés záró akkordját pedig Álvaro Brachi játszotta: elképesztő szabadrúgással zörgette meg az amúgy magabiztosan és jól játszó piros-fehérek mindkét kapufáját és a hálót.

VIDEOTON–DIÓSGYŐRI VTK 2–0

(A Sport Televízió felvétele)

Pápa a Kaposvárt fogadta a Perutz-stadionban. Az egész mérkőzés folyamán aktívabb hazaiak a 41. percben Lovrencsics Gergő révén szerezték meg a találkozó egyetlen gólját, és megérdemelten nyerték meg a találkozót.

LOMBARD PÁPA–KAPOSVÁRI RÁKÓCZI 1–0

(A Sport Televízió felvétele)

A Győri ETO a kényszerből beálló Rati Alekszidze góljával 1–0-ra nyert a Siófok otthonában, így továbbra is hibátlan a szezonban.

BFC SIÓFOK–GYŐRI ETO 0–1––––

(A Sport Televízió felvétele)

Óriási meglepetésre a Pécsi MFC 1–0-ra legyőzte idegenben a Ferencvárost. A baranyaiak a 83. percben Nagy Olivér egyéni akciója után szerezték meg a mindent eldöntő gólt. A zöld-fehérek többször is eltalálták a kapufát, helyzeteiket kihagyták, míg a pécsiek egyet kihasználva elvitték a három pontot az Üllői útról.

FERENCVÁROS–PÉCSI MFC 0–1

(A Magyar Televízió felvétele)

A Paks 2–0-ra nyert a Szusza Ferenc Stadionban az Újpest ellen. A lila-fehérek ugyan az első félidőben büntetőhöz jutottak, ám Rajczi Péter elhibázta. Nem úgy a másik oldalon Éger László és Vayer Gábor, akik higgadtan értékesítették a jogos tizenegyest. Íme, a gólok!

ÚJPEST–PAKS 0–2

(A Sport Televízió felvétele)

A Debrecen 1–0-ra nyert idegenben a Kecskemét ellen. A hajdúságiak győztes találatát a 91. percben Bódi Ádám szerezte, aki, akárcsak a Ferencváros ellen, pazar szabadrúgásból vette be az ellenfél kapuját. Tekintse meg a mérkőzés legfontosabb jeleneteit.

KECSKEMÉT–DVSC 0–1

(A Sport Televízió felvétele)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik