Távozott a Rába ETO portugál edzője

Vágólapra másolva!
2011.12.12. 17:45
null
Artur Melo már nem a Rába ETO edzője<br />(Fotó: etofutsal.hu)
Címkék
Távozott a Rába ETO futsalcsapatának portugál edzője, Artur Melo, aki január óta irányította a győri együttest.

A neves szakember – aki bajnoki címet, Magyar Kupát és Szuperkupát is nyert a Rába ETO-val – a Kisalföldnek elmondta, a klub vezetőivel közösen döntöttek a váltás mellett.

„Lezárult egy időszak a közös életünkben, s abban egyeztünk meg a vezetőkkel, hogy nem maradok tovább a csapat edzője. Azt gondoltuk, kell egy kis frissítés ezen a poszton is, hogy még jobban szerepeljen az ETO. Nincs bennem tüske, minden edző életében előfordul ilyen helyzet. Úgy érzem, valamennyi elvárásnak megfeleltem, a kitűzött célokat elértem a csapattal. Részemről mindent megtettem. Nehéz év áll mögöttünk, azt gondolom, rám is fér egy kis pihenés" – mondta Artur Melo.

A portugál szakember a magyarországi sikerek mellett bejutott az UEFA Futsal Cup elitkörébe a Rába ETO-val, pedig szűkebb kerettel vágott neki az idénynek.

„Nem mondom, hogy idén egy rosszabb csapattal, de mindenképp egy szűkebb kerettel értem el jobb eredményt, mint tavaly. Sikerült megmutatni, hogy megfelelő hozzáállással, munkával nemzetközi szinten is lehet ebben a sportágban sikereket elérni. Azt hiszem, ha több lehetőségem lett volna, hosszabb lett volna a kispad, még előbbre juthattunk volna. Boldog vagyok, hogy Európa legjobb tizenhat csapata között épp a hazámban, Portugáliában játszhattunk és remekül helytálltunk. Ezt a hazai szakemberek, ismerősök is meg- erősítették, jóra értékelték a teljesítményünket. Ezzel dicsőséget szereztünk Magyarországnak és Győrnek is" – jelentette ki Melo a Kisalföldnek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik