Újpest: Engem nem látnak hetente háromszor a repülőtéren - Beenhakker

Vágólapra másolva!
2011.07.29. 12:16
Címkék
Pénteken hivatalosan is megerősítették a Nemzeti Sport által elsőként közölt információt: a 68 éves holland Leo Beenhakker lesz az Újpest labdarúgóinak sportigazgatója. A világszerte ismert, edzőként és sportvezetőként is tapasztalt szakember a pénteki sajtótájékoztatón angolul megtartott székfoglaló beszédében elárulta: mindenek előtt megismerkedik a közeggel, a bajnokság színvonaláról két hónap múlva tud véleményt formálni, és biztos nem lehet majd őt hetente háromszor a reptéren látni.

„Az első dolgom az lesz, hogy megismerkedjek a közeggel. Megtanuljam, hogy ki kicsoda és átlássam, miként működik a klub – nyilatkozta Beenhakker. – Azt már most tudom, hogy jó kis közösségbe csöppentem. A bajnokság színvonaláról most még nem áll módomban szakmai véleményt formálni, de szorgalmasan járom majd a mérkőzéseket, és két hónap múlva visszatérhetünk erre a kérdésre."Beenhakker. – Azt már most tudom, hogy jó kis közösségbe csöppentem. A bajnokság színvonaláról most még nem áll módomban szakmai véleményt formálni, de szorgalmasan járom majd a mérkőzéseket, és két hónap múlva visszatérhetünk erre a kérdésre."

A sajtótájékoztatón felvetődött, hogy a holland vajon szakmai igazgatóként mennyi időt tölt Magyarországon. Vajon ő is egyfajta „utazó" sportigazgató lesz? Szövetségi kapitányként ugyanis lehetett hasonlóban tapasztalatunk a közelmúltból nem egy alkalommal...

„Azt biztosra ígérhetem, hogy engem nem látnak hetente háromszor a repülőtéren. Nem ingázok, mint ahogyan eddig sem tettem. Én mindig abban az országban éltem, ahová a munkám és a feladatom éppen kötött, legyen az bárhol a világban, és ezen most sem változtatok."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik