Újpest: „Felülvizsgáltuk a múlt történéseit, Rajczi 1+1 évre aláírt”

Vágólapra másolva!
2011.07.04. 14:11
Címkék
Mint beszámoltunk róla, Raiczi Péter a korábbi hírekkel ellentétben marad Újpesten. A csatárral történt megegyezést a klub sportigazgatója, Kovács Zoltán kommentálta az ujpestfc.hu-nak.

„Az Újpest FC és a játékos azonban hétfőn a múlt történéseit felülvizsgálva egy új, egy plusz egy éves szerződést kötött. Rajczi Péter keddtől edz a csapattal, és elutazik a csapattal a soproni edzőtáborba” – olvasható a klub hivatalos honlapján. Az ujpestfc.hu-nak Kovács Zoltán sportigazgató kommentálta a szerződéshosszabbítást.

„Bár korábban úgy nyilatkoztunk, hogy Péter nem lesz az Újpest játékosa, néhány megbeszélés után közösen mégis a folytatás mellett döntöttünk. Ő elfogadja a klub szakmai és anyagi feltételeit, az Újpest FC pedig a lehetőségéhez képest legjobb ajánlatot biztosítva visszaveszi a keretébe. Péter kész a bizonyításra, aminek mindannyian nagyon örülünk, és sok sikert és sérülésmentes szezont kívánunk neki Újpesten! Örömteli számunkra, hogy így alakult, hiszen Péter az elmúlt nyolc év egyik legfontosabb játékosa volt az Újpest keretének” – nyilatkozta a sportvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik