Újpest: Hiányzott az átütőerő belőlünk - Dvorschák Gábor

Vágólapra másolva!
2011.08.03. 08:31
Címkék
Három vereség az Újpest labdarúgócsapatának eddig mérlege az élvonalbeli bajnokságban, legutóbb Siófokon kaptak ki a lila-fehérek (2–0). Dvorschák Gábor, az újpestiek védője a klub honlapján a vereség okairól nyilatkozott. Véleménye szerint a siófokiak 30. másodpercben megszerzett vezető találata előtt nem történt szabálytalanság.

„Siófokra két vereséggel utaztunk, így mindenképpen szerettünk volna győzelembe menekülni, de a rossz kezdés teljesen kizökkentett minket, hiszen mindjárt az első percben gólt kaptunk – nyilatkozta Dvorschák Gábor. – A gól előzménye az volt, hogy fellőtték a labdát a siófokiak a támadók felé, én elfejeltem azt, a játékvezető azonban szabálytalanságot látott nálam. Utólag is azt mondom, hogy ugyan testi kontaktus volt, de ilyen párharcból egy meccsen van legalább harminc, így nem érzem jogosnak, hogy szabadrúgást ítélt a Siófok javára a játékvezető. A gól után még úgy éreztem, hogy válthatunk, egy gól pedig óriási lökést adhat a csapatnak, de szombaton valahogy hiányzott az átütőerő belőlünk. A Siófok átadta nekünk a területet, és kontrákból próbált veszélyeztetni, egy figyelmetlenség után pedig növelték előnyüket a hazaiak. Sajnos az első két fordulóhoz hasonlóan ezúttal sem tudtunk igazán helyzetbe kerülni, és ahogy telt az idő, úgy vált egyre tanácstalanabbá a társaság. Dvorschák Gábor. – A gól előzménye az volt, hogy fellőtték a labdát a siófokiak a támadók felé, én elfejeltem azt, a játékvezető azonban szabálytalanságot látott nálam. Utólag is azt mondom, hogy ugyan testi kontaktus volt, de ilyen párharcból egy meccsen van legalább harminc, így nem érzem jogosnak, hogy szabadrúgást ítélt a Siófok javára a játékvezető. A gól után még úgy éreztem, hogy válthatunk, egy gól pedig óriási lökést adhat a csapatnak, de szombaton valahogy hiányzott az átütőerő belőlünk. A Siófok átadta nekünk a területet, és kontrákból próbált veszélyeztetni, egy figyelmetlenség után pedig növelték előnyüket a hazaiak. Sajnos az első két fordulóhoz hasonlóan ezúttal sem tudtunk igazán helyzetbe kerülni, és ahogy telt az idő, úgy vált egyre tanácstalanabbá a társaság.

Dvorschák Gábor elmondta még: a negyedik fordulóban hazai pályán a Paks ellen mindenképpen meg kell kezdeniük a pontgyűjtést, ebben nagy segítség lehet számukra, ha vasárnap meg tudnák szerezni a vezetést.

Takács Zoltán kiesése miatt Electo Wilson lett Dvorschák új társa a védelem közepén, akivel saját bevallása szerint jól megértik ugyan egymást, de azért még szükségük van pár meccsre, hogy tökéletesen működjön a hátsó alakzatuk ebben a felállásban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik