Újpest: Kabát már nagyon várja a szezonkezdetet régi-új csapatával

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 21:47
Kabát Péter egyéves debreceni kitérő után tért vissza Újpestre, és a klub hivatalos honlapjának nyilatkozva elárulta, alig várja már, hogy újra megmutassa magát a Megyeri úton.

„Eddig minden a tervek szerint alakul. Szerettem volna sérülések nélkül végigdolgozni a felkészülést, ami eddig sikerült. Remélem, nem jön közbe semmi, és százszázalékos állapotban kezdem a bajnokságot. A csapat is egyre jobb formában van, úgyhogy a többiek nevében is mondhatom, nagyon várjuk már az első tétmeccset" – adott helyzetjelentést a lila-fehérek 22-ese.

„Nagyon örülök annak, hogy itthon kezdünk jó hangulatban, és bízom benne, hogy sokan kijönnek majd a meccsre. Mindenképpen le kell győznünk a Pápát, mert a siker nagy lökést adhatna a csapatnak" – mondta a hatszoros válogatott csatár.

A 33 éves játékos szerint nagyon jók az Újpest fiatal játékosai, ugyanakkor szüksége van a csapatnak a tapasztalt futballistákra: „Fiatal a keretünk, de nagyon jó játékosok vannak Újpesten. A tavalyi szezonban sokan rutint szereztek, viszont kellenek a tapasztalt futballisták is. Ezért örülök, hogy Fehér Csaba érkezett, Rajczi Péter pedig itt maradt. Remélem, a fiatalok ott folytatják, ahol a tavalyi szezonban abbahagyták."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik