Újpest: Kabát Péter hétfőn aláírt, két évre hivatalosan a liláké

Vágólapra másolva!
2011.06.21. 00:02
Bár a megállapodás ténye már a múlt héten nyilvánossá vált, sőt Kabát Péter a szombati, balatonszepezdi mérkőzésen mesterhármast ért el régi csapata színeiben, újpesti visszatérése csak hétfőn vált hivatalossá: a 33 éves támadó aláírta két évre szóló szerződését – olvasható a lila-fehérek hivatalos honlapján.

„Örülök, hogy aláírtam a szerződést. Mindannyian tudtuk, hogy ez csak formalitás, de azért fontos pillanat volt – idézi a hírt hétfőn késő este nyilvánosságra hozó ujpestfc.hu a támadót. – Az első néhány nap után elmondhatom, hogy fiatal, de nagyon jó csapatba tértem vissza, amely nagyon motivált és egységes. Remélem, jó teljesítménnyel és gólokkal tudok majd segíteni az Újpestnek."

A rutinos játékos a Balatonszepezd elleni gólzáporról (21–2) a következőket mondta:

„Nagyon kellemes volt az a majdnem két nap, amit a Balaton partján töltöttünk. Mindenki jól érezte magát, nagyon szívélyesen fogadtak bennünket, és remek programokat szerveztek nekünk. A meccs egy jó edzéssel ért fel, ha nagypályán bármilyen ellenféllel szemben huszonegy gólt szerez egy csapat, az rendben van. Ahogy mondani szokták, ez még a telepi dühöngőben is szép teljesítmény."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik