Újpest: Mészöly szerint a Loki vinné Tiszát, a télen távozók pótlását házon belül oldják meg

Vágólapra másolva!
2010.12.27. 22:07
Címkék
Az Újpest labdarúgócsapatának vezetőedzője, Mészöly Géza a Magyar Hírlapnak adott interjújában elmondta, a DVSC-TEVA szerződtetné az együttes csatárát, Tisza Tibort, és jelezte, a télen esetleg távozók pótlását házon belül kell megoldani.

„Simon Krisztiánt vinné a holland Feyenoord, Tisza Tibort a Debrecen, Korcsmár Zsoltot pedig valószínűleg a norvég Brann szerződteti" – kezdte mondandóját Mészöly.

„Pénzünk tényleg nincs, így házon belül próbáljuk majd pótolni őket. Lázár Bencét és Magos Mátyást még nem ismerik a nézők, de jó játékosok, és tavasszal már stabil kerettagok lehetnek."

Az Újpest a 11. helyen végzett a bajnokság őszi szakaszában, Mészöly célja tavasszal azonban elsősorban nem a jobb bajnoki helyezés elérése, sokkal inkább az egységes csapat kialakítása és a nemzetközi kupaszereplés kiharcolása.

„A Magyar Kupában még versenyben vagyunk, a célunk a végső siker, és az indulási jog az Európa-ligában. A bajnokság előtt a harmadik-hatodik hely valamelyikének a megszerzése volt az elvárás. Ezt még mindig elérhetőnek tartom. Számomra ugyanakkor a legfontosabb, hogy tavasszal egységes csapat fusson ki a pályára, mert most sajnos nem volt az. Játékban sokan elismerték az Újpestet, izgalmas meccseken vettünk részt, de többször kikaptunk. A célom röviden: tetszetősség és eredményesség" – fogalmazott az Újpest vezetőedzője.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik