Újpest: Nem foglalkoztat, hogy újra külföldre kerüljek - Simon Krisztián

Vágólapra másolva!
2011.07.14. 09:12
Címkék
Bár a szombati, dunaszerdahelyiek elleni felkészülési mérkőzésen megsérült Simon Krisztián, az Újpest fiatal középpályása, bízik benne, hogy sérülését a hétvégi bajnoki rajtra kiheveri.

„Sajnos egy rossz lépés után aláfordult a bokám – mondta Simon az Újpest honlapjának. – Elsőre azt hittem, nagy a baj, de szerencsére nem olyan súlyos a sérülés. Hétfőn már egyenes irányban futhattam, holnaptól pedig a tervek szerint teljes intenzitású munkát végzek a csapattal. Bízom benne, hogy nem érzek fájdalmat, és akkor a Pápa ellen már az edzői stáb rendelkezésére állhatok.”

A tavaszi idényt a holland Feyenoordnál kölcsönben töltő Simon arról is beszélt, hogy nem tartja visszalépésnek, hogy ismét a magyar élvonalban kell szerepelnie.

„Jó érzéssel tértem vissza, egyáltalán nem vagyok csalódott, hogy újra Újpesten játszom – mondta. – Fél év alatt fizikailag és szellemileg is rengeteget fejlődtem kint, de nem érzem visszalépésnek, hogy hazatértem, hiszen az újpesti közegben is tudok fejlődni, előre tudok lépni. Jelenleg csak az Újpestben gondolkodom, minden erőmmel arra koncentrálok, hogy sikeres őszt produkáljon a csapat, így az újabb légiósélet egyelőre nem foglalkoztat.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik