Újpest: Simon Szpisljakot dicséri; Remili már októberben játszana

Vágólapra másolva!
2011.09.29. 09:22
Címkék
Az Újpest játékosa, Simon Kirisztián szerint folyamatosan javul a csapat teljesítménye, amióta új vezetőedző érkezett az együtteshez.

„Tény, hogy más jellegű edzéseket tart Zoran Szpisljak. Nagyon szerettük Mészöly Gézát is, de talán kellett a frissítés a csapatnak, és jól jöttünk ki az edzőváltásból. Fokozatosan javul a csapat teljesítménye, mióta Zoran Szpisljak a vezetőedző" – mondta az ujpestfc.hu-nak Simon.

Az újpesti játékos saját teljesítményéről is ejtett néhány szót.

„Az utóbbi időben én is úgy érzem, hogy kezdek magamra találni. Kellett egy-két hónap nekem is – miután visszatértem Magyarországra. Természetesen mindig lehet újat tanulni és mindig ezzel a gondolattal kezdek el dolgozni a hét elején. Szeretnék egyre jobb lenni, és minél több góllal, valamint gólpasszal segíteni a csapatot."

A lila-fehérekhez kapcsolódó hír még, hogy az áprilisban súlyos sérülést szenvedő Remili Mohamed reméli, hogy már októberben pályára tud lépni.

„Már jól vagyok, kedd óta a csapattal edzek. Az edzés elejét végigcsinálom a többiekkel, az egymás elleni játékra pedig annyi időre állok be, ahogy éppen érzem. De elmondhatjuk, hogy már teljes értékű munkát végzek. Úgy számolok, hogy az október 12-i, Szolnok elleni Ligakupa-mérkőzésünkön már pályára léphetek vagy legalább a keret tagja lehetek. Előtte és utána talán az NB II-ben játszhatok, de ezt majd az edzők eldöntik." – mondta Remili.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik