Újpest: szerződést bontott és a CFR-hez igazol a nyáron szerződtetett védő

Vágólapra másolva!
2019.02.26. 11:40
A labdarúgó NB I-ben szereplő Újpest FC a hivatalos honlapján bejelentette, szerződést bontott Razvan Horj-zsal.

A 23 esztendős román védő júliusban érkezett a lila-fehérekhez. Az Újpest közleményben jelezte, szerződést bontott Horj-zsal, aki nevelőegyesületében, a román élvonalban listavezető, Lang Ádámot is foglalkoztató kolozsvári CFR-ben folytatja pályafutását.

Horj az Újpest színeiben két NB I-es meccsen, két Európa-liga-selejtezőn és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára. Első tétmérkőzésen, a Haladás elleni, 2–2-re végződő idegenbeli bajnokin gólt szerzett.

Amikor Horj a nyáron Újpestre érkezett, vele együtt három belső védője volt a csapatnak (Bojovics, Litauszki, Horj). Szeptember végén aztán a lila-fehérek átigazolták a macedón válogatott Kire Risztevszkit, s ezután Horj már nem lépett pályára az Újpestben, a mérkőzéseken rendszerint a kispadon kapott helyet, de nem cserélték be.közleményben jelezte, szerződést bontott Horj-zsal, aki nevelőegyesületében, a román élvonalban listavezető, Lang Ádámot is foglalkoztató kolozsvári CFR-ben folytatja pályafutását.

Horj az Újpest színeiben két NB I-es meccsen, két Európa-liga-selejtezőn és egy Magyar Kupa-mérkőzésen lépett pályára. Első tétmérkőzésen, a Haladás elleni, 2–2-re végződő idegenbeli bajnokin gólt szerzett.

Amikor Horj a nyáron Újpestre érkezett, vele együtt három belső védője volt a csapatnak (Bojovics, Litauszki, Horj). Szeptember végén aztán a lila-fehérek átigazolták a macedón válogatott Kire Risztevszkit, s ezután Horj már nem lépett pályára az Újpestben, a mérkőzéseken rendszerint a kispadon kapott helyet, de nem cserélték be.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ ÚJPEST FC-NÉL
Érkezők:
Kovács Lóránt
(romániai, Haladás), Rácz Barnabás (Haladás), Teophilus Solomon (nigériai, Inter Zapresic – Horvátország, szabadon igazolhatóként), Lacina Traoré (elefántcsontparti, Monaco – Franciaország, szabadon igazolhatóként)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek:

Kiszemeltek:
Távozók: Cseke Benjámin (Paksi FC), Razvan Horj (román, CFR Cluj – Románia, szabadon igazolhatóként), Mohl Dávid (Haladás, szabadon igazolhatóként), Pávkovics Bence (Debreceni VSC, kölcsön után végleg)
Kölcsönbe távozók:

Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik