Vasas: aláírt szerződése van a klubnak az amerikai tornára

Vágólapra másolva!
2011.12.07. 16:34
Címkék
Korábban beszámoltunk róla, hogy a Vasas februárban – a Ferencváros, az argentin River Plate és a mexikói UNAM Pumas ellenfeleként – nemzetközi tornára utazik az Egyesült Államokba. Az angyalföldi klub részéről Gelei József kommunikációs igazgató kérdésünkre elmondta, aláírt szerződésük van a februári tornával kapcsolatban, így a részükről már csak a repülőjegyekre várnak.

Múlt héten sokakat meglepett a hír, miszerint a Vasas és a Ferencváros labdarúgócsapata február 4. és 6. között a Detroit melletti Pontiacban a mexikói UNAM Pumas és az argentin River Plate társaságában nemzetközi tornán vesz részt. Az angyalföldi klubtól a Nemzeti Sport Online kérdésére hivatalosan is megerősítették a csapat részvételét.

„Korábban már beszámoltunk róla, hogy februárban az Egyesült Államokba utazunk nemzetközi tornára, és a helyzet azóta sem változott. Aláírt szerződésünk van a tornát szervező céggel, amely a teljes utazási, illetve részvételi költségünket állja. Vagyis részünkről már csak a repülőjegyre várunk, ha ez a megállapodásnak megfelelően megérkezik, februárban utazik a csapat" – nyilatkozta Gelei József kommunikációs igazgató.

A Ferencváros hivatalosan még nem kommentálta a tornán való részvétel hírét, ugyanakkor a klubnál nem tagadták, hogy szerepel a tervek között egy februári amerikai túra.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik