Vasas: egy hónap múlva műtik a megsérülő fiatal csatárt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.08.24. 15:44
A labdarúgó NB I-ben szereplő Vasas hivatalos honlapjának tanúsága szerint négy-öt hét múlva műtik meg Murka Benedeket, akinek addig könnyített gipszkötés, majd később rögzítő kötés lesz a lábán.

Mint ismert, a Vasas fiatal csatára a DVSC elleni múlt heti bajnokin esett rá a bal térdére, aminek következtében elszakadt az elülső kereszt- és oldalszalagja. Jelenleg gipszben van a lába, az angyalföldiek tájékoztatása szerint négy-öt hét múlva operálják meg.Mint ismert, a Vasas fiatal csatára a DVSC elleni múlt heti bajnokin esett rá a bal térdére, aminek következtében elszakadt az elülső kereszt- és oldalszalagja. Jelenleg gipszben van a lába, az angyalföldiek tájékoztatása szerint négy-öt hét múlva operálják meg.

A történtekhez képest jól vagyok. Most már csak előre nézek, minden erőmmel azon leszek, hogy minél hamarabb meggyógyuljak, és visszatérjek a pályára. A gyógytornát már a műtét előtt elkezdem. Nagyon drukkolok a srácoknak, hogy sikeresen vegyék a Paks elleni akadályt” – nyilatkozta Murka Benedek a Vasas klubhonlapjának.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik