Vasas: gyorsan fogynak a jegyek a Roma elleni gálamérkőzésre

Vágólapra másolva!
2011.07.20. 16:38
Címkék
Nagy az érdeklődés a Vasas által szervezett centenáriumi mérkőzés jegyei iránt, amelyen az angyalföldiek az olasz Romával csapnak össze augusztus 3-án a Puskás Ferenc Stadionban – olvasható az angyalföldi klub hírlevelében.

„Az angyalföldi drukkerek valósággal megrohanták a jegyárusító helyeket, hogy már most, két héttel a nagy meccs előtt biztosítsák helyüket a Vasas-függők szektorában” – olvasható a hírlevélben. A klub vezetői ezért most azon munkálkodnak, hogy újabb szektort nyissanak meg számukra a stadionban.

„Azon szurkolók, akik regisztrálnak a Vasas napokban indult új honlapján (www.fcvasas.com), 20 százalékkal olcsóbban vásárolhatják meg a jegyeket az AS Roma elleni összecsapásra” – tudtuk meg a klub kommunikációs igazgatójától, Gelei Józseftől.

Az olaszokkal kapcsolatos hír, hogy a spanyol Sporting Gijón hivatalos honlapján jelentette be, hogy eladta a válogatott José Ángel Valdést a rómaiaknak. A 23 éves játékos az angol Fulhamhez távozó norvég válogatott John Arne Riisét lesz hivatott pótolni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik