Vasas: hosszabbított a szerb védő, Honma érkezését megerősítették

Vágólapra másolva!
2011.07.04. 09:53
Címkék
A Vasas labdarúgócsapata hivatalos Facebook oldalán megerősítette a Nemzeti Sport értesülését – szerződést kötöttek a japán Honma Kazuóval. A klub azt is bejelentette, hogy meghosszabbították a szerb Dusan Mileusznics szerződését.

„Honma Kazuo döntött, méghozzá úgy, hogy a Vasas-Híd csapatában folytatja pályafutását. A legalább 4-5 élvonalbeli klub által körüludvarolt japán támadó vasárnap este állapodott meg a vezetőkkel arról, hogy 2+1 évig Angyalföldön szerepel. – olvasható a klub hivatalos Facebook-oldalán. – A csatár átigazolásával – Marko Simic után – újabb gólerős labdarúgóval izmosodott a keretünk. Erdős László ügyvezető elmondta, hogy Honma sokáig mérlegelt a döntése előtt, ám végül a Vasas-Híd által meghatározott és kitűzött célok bizonyultak számára a legszimpatikusabbnak. A felkelő nap országából származó, legutóbb Siófokon játszó 31 esztendős futballista eddig 113 élvonalbeli mérkőzésen lépett pályára Magyarországon, és ezeken 34 gólt szerzett. Honma már meg is érkezett csapatunkhoz, és részt is vesz a délelőtti edzésen.”

A klub azt is bejelentette, hogy megszületett a megállapodás Dusan Mileuszniccsal, a szerb védő 2013. június 30-ig meghosszabbította az idén nyáron lejáró szerződését.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik