Vasas: Még törülköző sem volt az öltözőben - Farkas Balázs

Vágólapra másolva!
2012.06.12. 08:00
Címkék
Hallgatja az ember Farkas Balázst, és nem hisz a fülének. A Vasastól immár elköszönő futballista olyan dolgokat mesél, amelyek már-már hihetetlenül hangzanak egy 101 esztendős, patinás, első osztályú klubbal kapcsolatban. Pénztelenség, kusza-furcsa szerződések, meghökkentő, érthetetlen nyilatkozatok és zűrzavar. 

„Június nyolcadikával hivatalosan is elköszöntem a Vasastól. Úgy is fogalmazhatnék, egyoldalúan felmondtam, felbontottam a szerződésemet a klubbal" – kezdte a Nemzeti Sportnak az elmúlt szezonra való visszatekintést Farkas Balázs.

„Olyan dolgokat éltem meg itt, amelyek a huszonegyedik században egy profinak mondott, patinás klubnál szinte elképzelhetetlenek. Gondolná például, hogy az első bajnoki meccsünk után a zuhanyzóból kilépve, csuromvizesen azzal kellett szembesülnöm, hogy törülköző itt nincs, hacsak nem hoztam azt is otthonról?" – folytatta a középpályás.

„Egyébként az ősz még viszonylag nyugalomban telt. Amikor Marijan Vlak került a kispadra, a csapat stabillá vált, és naiv módon azt gondoltuk, hogy a télen egy-két erősítéssel megcélozhatjuk a hatodik helyet is" – beszélt a szakmai oldalról Farkas.

HA ARRA IS KÍVÁNCSI, MILYEN SZERZŐDÉSEKET KÖTÖTTEK A VASASNÁL, ÉS HOGY MI IGAZ A KLUB KÖRÜL KERINGŐ KÜLÖNBÖZŐ MENDEMONDÁKBÓL, AKKOR KERESSE A TELJES INTERJÚT A NEMZETI SPORT KEDDI SZÁMÁBAN!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik