Videoton: a korábbi Inter-csatár ügynöke tárgyal a klubbal

Vágólapra másolva!
2012.09.14. 21:26
Címkék
A Nemzeti Sport Online információi szerint a Videotonnal hírbe hozott korábbi Inter-támadó, a hondurasi válogatott David Suazo ügynöke tárgyalásban áll a magyar klubbal.

Ahogy arról beszámoltunk, a calciomercato.com olasz portál szerint a korábban az Internazionaléban is szereplő hondurasi válogatott támadó, David Suazo a Videotonhoz szerződik.a calciomercato.com olasz portál szerint a korábban az Internazionaléban is szereplő hondurasi válogatott támadó, David Suazo a Videotonhoz szerződik.

Az ügyben megkerestük Giovanni Branchinit, a 32 éves labdarúgót képviselő ügynök a Nemzeti Sport Online érdeklődésére elmondta, tárgyalásokat folytat a Videotonnal Suazo ügyében, ám erről bővebbet egyelőre nem mondhat.

Arra a kérdésünkre, hogy Suazo Magyarországon tartózkodik-e, Branchini röviden úgy felelt: „ezt nem kommentálom”, de azt hozzátette, hogy hétfőn valószínűleg már tisztább lesz a kép a futballista jövőjét illetően.

Korábban Szabó Gergő, a Videoton sajtófőnöke a Nemzeti Sport érdeklődésére cáfolta az olasz portál értesüléseit, mely szerint a fehérvári klub szerződtette Suazót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik