Videoton: brazil játékosokkal erősítheti keretét Paulo Sousa

Vágólapra másolva!
2011.05.26. 00:14
Címkék
A Nemzeti Sport információi szerint a Videoton labdarúgócsapatának portugál vezetőedzője, Paulo Sousa brazil futballisták szerződtetését tervezi.
A Videoton új vezetőedzője, a portugál Paulo Sousa Filipovics Vladan menedzser közreműködésével került a magyar bajnokhoz. A Nemzeti Sport Online úgy tudja, a játékosügynök közvetítésével dél-amerikai, elsősorban brazil játékosok is kerülhetnek Székesfehérvárra, ezt az értesülést azonban sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta a menedzser.

„Valóban jártam Dél-Amerikában, de nem egy konkrét csapat megbízásából, több klub – nem csak Magyarországról – is jelezte, hogy szívesen szerződtetne Dél-Amerikából futballistát. Feltérképeztem a lehetőségeket, brazil, és más dél-amerikai futballistákat is megnéztem" – fogalmazott Filipovics, aki a Videotonra is kitért.

„A nemzetközi szereplés szempontjából fontos, hogy komoly, jó játékosai legyenek a Videotonnak, de szerintem mindegy, hogy Brazíliából, vagy máshonnan érkeznek, az a lényeg, hogy meghatározóak tudjanak lenni" – nyilatkozta a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik