Videoton: Elek és Sándor sérülése az egyetlen negatívum - Sousa

Vágólapra másolva!
2011.07.08. 22:59
Címkék
Paulo Sousa, a friss Szuperkupa-győztes Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője a Kecskemét ellen 1–0-ra megnyert mérkőzést követően a vidi.hu-nak elmondta, egyedül Elek Ákos és Sándor György sérülése volt az egyetlen negatívum a találkozón.

„Fordulatos mérkőzést játszottunk a Magyar Kupa-győztes otthonában. A pályán nem két ellenfél, hanem két versenytárs próbálta legyőzni egymást. Örömmel láttam, hogy a játékosok próbálták mindazt visszaadni, amit a felkészülés során gyakoroltunk, bár néha rossz döntést hoztak, de összességében elégedett vagyok. Ami a legjobban tetszett, hogy minden játékosomon láttam a győzni akarást. A kiállítást követően sem esett kétségbe a csapat, és végül minden labdarúgóm hozzátette azt a kicsi pluszt, ami a győzelemhez kellett. Elek Ákos szájsérülése és Sándor György sérülése az egyetlen negatívum a mérkőzésen, egyelőre még nem tudjuk mennyire súlyos ez a két sérülés" – vélekedett Paulo Sousa a találkozó utáni sajtótájékoztatón.

Tomiszlav Szivics, a kecskemétiek trénere szerint a balszerencsének is köszönhető, hogy nem az ő csapata nyert.

„Gratulálok Paulonak a sikeres bemutatkozásához! Összességében egy jó mérkőzést játszottunk. Az első játékrészben hatalmas taktikai csata zajlott a pályán. Pechesek voltunk, hiszen az egyik legveszélyesebb támadónkat, Tököli Attilát nagyon korán le kellett cserélnem sérülés miatt, és amikor emberelőnyben játszottunk, ő nagyon hiányzott a pályáról. Megvoltak a helyzeteink, azonban ahogy az ilyenkor lenni szokott, a sok kihagyott ziccer végül megbosszulta magát, André Alves pedig villant egyet, és megmutatta miért is ő André Alves. Ez egy teljesen más mérkőzés volt, mint a májusi kupadöntő, és a pályán is egy teljesen más felfogásban játszó Videoton volt az ellenfelünk. Még egyszer gratulálok a Vidinek, és persze a saját csapatomnak is" – idézi a vidi.hu a szerb szakembert.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik