Videoton: Fő célunk, hogy tízezren szurkoljanak a stadionban - Tassy

Vágólapra másolva!
2011.06.05. 10:54
Címkék
A Videoton labdarúgócsapata hamarosan a Bajnokok Ligája selejtezőjében lép pályára. A klub hivatalos honlapjának, a vidi.hu-nak nyilatkozott Tassy Márk ügyvezető, aki a nemzetközi porondra való kijutás utáni újabb feladatokat mondta el.

„Már tavaly is a jövőre készültünk. Sokan megmosolyogták a fejlesztéseinket, mert azt gondolták, hogy a magyar futballnak nincs még erre szüksége. És mégis, itt vagyunk a nemzetközi színtér kapujában, külföldi edzőnk lesz. Ezekből várjuk, hogy meghozzák a gyümölcsüket” – kezdte Tassy Márk, a Videoton ügyvezetője.

„Készültünk arra, hogy ha feljebb lépünk egy lépcsőt, tehát nemzetközi porondra jutunk ki, akkor az infrastrukturális lehetőségekkel már ne legyen probléma, és ne kelljen az utolsó pillanatban kapkodni. Jelentős elvárásai vannak az UEFA-nak, amelyeket komolyan be is tartat. Eddig is sokat dolgoztunk, most pedig még többet kell” – tette hozzá Tassy.

„Egyik fő célunk a nézőszám növelése, azaz azt a sportágat, amelyet futballnak hívunk, minél többen látogassák, és ezt a sportot szórakozási lehetőségként is eladhassuk. Ha nem is lesz telt ház, de tízezer embert szeretnénk kihozni a Sóstói Stadionba, hiszen hangulat csak így lehetséges” – zárta gondolatait az ügyvezető.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik