Videoton: megvan az első érkező, az U20-as vb-t is megjárta

Vágólapra másolva!
2017.06.08. 16:53
null
Tamás Krisztiánt csütörtökön mutatta be Kovács István sportigazgató (Fotó: <a href="http://www.vidi.hu/2017/06/08/tamas-krisztian-a-videoton-fc-jatekosa-.html">vidi.hu</a>)
A Nemzeti Sport korábbi információinak megfelelően a Videoton szerződtette a tavasszal a Gyirmótban játszó Tamás Krisztiánt.

 

A 22 éves játékos több utánpótlás-válogatottban is szerepelt, 2015-ben ott volt az U20-as világbajnokságon.

A 13 éves koráig Újpesten, majd 2011-ig a Haladás Akadémiáján játszó Tamás Krisztián 2011-ben az olasz Milanhoz szerződött, játszott az ifi BL-ben és a piros-feketék tartalék csapatában is.

Kölcsönjátékosként szerepelt az olasz másodosztályú Varesénél és Speziánál, valamint a cseh Slavia Prahánál is, mielőtt januárban Gyirmótra szerződött.

„Több megkeresésem is volt, de az első konkrét ajánlat a Viditől érkezett. Tudom, hogy a Videoton minden évben a bajnoki címért küzd, így nem volt nehéz eldöntenem, hogy itt szeretném folytatni. Jó labdarúgókkal leszek körülvéve, ez az én fejlődésemnek is sokat jelent, a posztomon is erős riválisokkal kell megküzdenem a csapatba kerülésért. Természetesen szeretnék minél több időt a pályán tölteni és minél jobb játékkal segíteni a klubot” – idézte a vidi.hu a három évre aláíró Tamás Krisztiánt.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Tamás Krisztián (Gyirmót FC Győr)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők: Lorentz Márton (Soroksár, ?), Sejben Viktor (Csákvár, ?), Simon Ádám (Gyirmót, ?)
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Enisz Bardi (macedón, Újpest), Kire Risztevszki (macedón, Vasas)
Távozók:
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/ érdeklődnek irántuk:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik