Videoton: menedzsere szerint Alves nem megy Szerbiába, a törökökről nem is hallott

Vágólapra másolva!
2011.06.16. 18:38
André Alves menedzsere, Manfred Müller a Nemzeti Sport Online kérdésére tagadta, hogy már eldőlt volna a Videoton brazil csatárának sorsa, és a játékosügynök szerint Szerbia és a Hansa Rostock nem jöhet szóba lehetséges végállomásként, de Lengyelország előrelépést jelentene a futballista számára. A Real Betis továbbra is képben van, de az is könnyen elképzelhető, hogy Alves marad Fehérváron.

„Továbbra sem dőlt el semmi André ügyében, most is csak azt tudom mondani, hogy szívesen igazolna egy erősebb bajnokságba, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan távozik a Videotontól. Jelenleg a magyar csapattal edz, és nem sietünk el semmit az ügyében. A klub vezetői nem jelezték, hogy esetleg nem számítanának rá" – mondta Manfred Müller a Nemzeti Sport Online-nak.

A lengyel sajtóban hetek óta arról írnak, hogy a Legia Warszawa és a Wisla Kraków is szeretné megszerezni a brazil csatárt – bár a Legia már igazolt egy támadót –, míg szerb lapok szerint a Crvena zvezda és a Partizan Beograd is érdeklődik, valamint már a Bundesliga 2.-be feljutó Hansa Rostockot és ma a török Genclerbirligit is hírbe hozták a támadóval.

„Ahogy mondtam, André csak erősebb bajnokság kedvéért lenne hajlandó elhagyni a Videotont, úgyhogy a szerb csapatok nem jöhetnek szóba, ahogy a Hansa Rostock sem, amely a mögöttünk hagyott idényben még csak a német harmadosztályban szerepelt. A törökök érdeklődéséről nem hallottam. Ami a lengyeleket illeti, csapatnevekről nem beszélhetek, de a lengyel bajnokság előrelépést jelentene. A Real Betisszel továbbra is kapcsolatban vagyunk, a spanyol klub jól ismeri Alves képességeit, de még semmi konkrétumról nincs szó" – jelentette ki a játékosügynök.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik