Videoton: Mezey György ezzel a bajnoksággal lezárt egy szakaszt

Vágólapra másolva!
2011.05.11. 22:40
Címkék
A Videoton labdarúgó-csapatával bajnokságot nyerő Mezey György vezetőedző a Kaposvár elleni, 3–1-re megnyert mérkőzés után arról beszélt, hogy a bajnoki címmel lezárult egy szakasz, de egyelőre nem szeretne bővebben értékelni.

„Jó mérkőzést játszottunk, egy kitűnően felkészített, tudatosan futballozó Kaposvár volt az ellenfelünk. Voltak a találkozónak fordulópontjai, de úgy gondolom, összességében megérdemelt a siker. Köszönöm mindenkinek, aki támogatott bennünket, hogy eljuthattunk idáig" – nyilatkozta a Kaposvár elleni, bajnoki címet érő siker után Mezey György, a Videoton vezetőedzője, aki arra a kérdésre is válaszolt, milyen érzés, amikor játékosai a levegőbe dobják.

„Ami azt illeti, ebben már rutinosnak számítok, korábban többször is átélhettem már ezt. Kívánom Sisa Tibornak, hogy neki is megadasson ez edzői karrierje során. De hogy válaszoljak is a kérdésre: természetesen boldog voltam abban a pillanatban" – fogalmazott a szakember a meccs utáni sajtótájékoztatón.

„Ez a bajnokság lezárt egy szakaszt. Voltak vágyaim, dédelgetett szép álmaim, de ha lehet, a bajnoki esztendő értékelését egy későbbi időpontban ejtsük meg" – tette hozzá Mezey.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik