Videoton: Nikolics sikeres állampolgársági vizsgát tett

Vágólapra másolva!
2010.11.22. 15:37
Címkék
A Videoton labdarúgócsapatának szerb támadója, Nemanja Nikolics hétfő délelőtt letette a magyar állampolgársági vizsgát, így már csak a papírmunka választja el az állampolgárság megszerzésétől. Nikolics a klub honlapjának adott interjújában csapata őszi teljesítményéről beszélt.

A szerb apától és magyar anyától származó fehérvári támadó, Nemanja Nikolics ma délelőtt tett sikeres állampolgársági vizsgát, így már csak az ilyenkor szükséges papírmunka választja el attól, hogy magyar állampolgárnak vallhassa magát.

A magyar válogatott szövetségi kapitánya, Egervári Sándor a Nemzeti Sport Online-nak korábban elmondta, amennyiben Nikolicsnak meglesz az állampolgársága, nem zárkózik el a támadó beválogatásától. Így tavasszal, akár már láthatjuk is őt a magyar nemzeti csapatban.

Igaz, ehhez a kötelező papírmunkán túl alighanem arra is szükség lesz, hogy ismét az előző idényben mutatott, gólkirályi címet érő formáját mutassa. Ebben az idényben 11 bajnokin háromszor volt eredményes.  

„Fontos győzelmet arattunk a lilák ellen, amelynek az értékét az is emeli, hogy két meghatározó játékosunk nem léphetett pályára, de Farkas és Milanovics parádésan pótolták őket. Ez a három pont hab volt a tortán, hiszen amellett, hogy már a meccs előtt tény volt, mi lettünk az őszi elsők, azért mégis csak szebb ez így. Az első hely nem meglepetés, megérdemeltük, megdolgoztunk érte. Ettől függetlenül a következő két mérkőzésen a Siófok és a Vasas ellen is ugyanilyen magabiztosan kell futballozzunk, de igaz ez a kupavisszavágóra is. Ha minden megvan, nyugodtan mehetünk a téli pihenőre" – nyilatkozta Nikolics a Videoton hivatalos honlapjának az Újpest elleni tegnapi találkozóról, melyen győztes gólt szerzett és az ősszel hátralévő két bajnoki mérkőzésről.

A Nemanja Nikoliccsal készített interjúnkat itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik