Videoton: Okafor, Chukwuma és Enete lehet Próbajátékos 1, 2 és 3

Vágólapra másolva!
2012.01.18. 13:37
Címkék
A Videoton labdarúgócsapata az esetleges szerződés véglegesítéséig ugyan nem nevezi meg a gárdával Marbellán tartózkodó három próbajátékost, ám a helyi edzőközpont facebook-oldala Onyekachi Okafor, Abosi Chukwuma és Morris Enete nevet ad meg.

A Basel honlapja, mint azt kedden megírtuk, szintén Abosinak azonosította a hajrára beállt középső védőt, akit a vidi.hu szöveges tudósításában csak Próbajátékos 1-ként említett. Abosi Chukwumáról sok adatot nem lehet találni az interneten – egy dán honlap elemzésében azt írja, magasságához (190 centiméter) képest rendkívül gyors és technikás, jól segíti az összjátékot. Hazájában, Nigériában az ifjúsági és az amatőr liga legjobbjának is megválasztották. Egy dél-afrikai honlap sikertelen 2011 szeptemberi próbajátékról ad hírt vele kapcsolatban, Chukwumát ekkor a Golden Arrowsnál tesztelték.

Morris Enete a Heartland futballistája, U20-as válogatott balszélső, akit a Nigéria legígéretesebb fiatal labdarúgója címre is jelölték. Onyekachi Okafor a szintén nigériai Rangers alkalmazásában állt, az említett dán oldal profilja szerint gyors, magas és rendkívül jól fejel, a helyi második ligában gólkirály is volt.

A Videoton hivatalosan még egyik nevet sem erősítette meg, szerződés aláírásáig alighanem Próbajátékos 1, Próbajátékos 2 és Próbajátékos 3 marad a három futballista.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik