Videoton: szerződtették Marko Scsepovics bátyját – hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 17:23
null
Újabb Scsepovics a Videotonban (Fotó: vidi.hu)
A Videoton FC labdarúgócsapata hivatalos honlapján számolt be róla, hogy szerződtette Sztefan Scsepovicsot, a már a klub alkalmazásában álló Marko Scsepovics bátyját.

A 28 éves szerb csatár – akinek öccse a Videotont 2016 óta erősítő, egy évvel fiatalabb Marko Scsepovics – az élvonalbeli Getafétől került kölcsönbe a Sporting Gijónba a nyáron. A kilencszeres válogatott támadó az ősszel 15 bajnokin négyszer talált be, ám 2018-ban még nem kapott lehetőséget a december közepén kinevezett Rubén Barajától.

Tomás Tujvel, Huszti Szabolcs és Boban Nikolov után Sztefan Scsepovics a Videoton negyedik téli szerzeménye.

„Azért jöttem a Vidihez, hogy a legjobbamat nyújtsam, góljaimmal segítsem a csapatot, és megnyerjük a bajnokságot. Nem szeretek az erősségeimről beszélni, mert azoknak a megítélése nem az én feladatom, hanem a szakembereké és persze a szurkolóké. Én egyszerűen csak igyekszem a saját határaimat feszegetve mindent beleadni és ha ez megtörténik, az az egész csapat hasznára lesz. Sokat beszélgettem a testvéremmel a klubról, a célokról, a körülményekről és minden egyébről, ez rengeteget segített a döntés meghozatalában. Nehéz időszak van mögöttem, de biztos vagyok benne, hogy a Videoton FC-nél ismét azon a magas színvonalon teljesítek majd, amire tudom, hogy képes vagyok” – mondta Sztefan Scsepovics a vidi-hu-nak.

„Szerettük volna tovább erősíteni a támadó szekciónkat, hiszen adott esetben ott létszámhiánnyal is szembesülhettünk volna a szezon során versenyhelyzet vagy sérülések, eltiltások tekintetében. Sztefan Scsepovics személyében olyan játékost sikerült szerződtetnünk, aki mögött már most, huszonnyolc évesen jelentős külföldi pályafutás áll, nem kevés nemzetközi tapasztalattal. Ha annyi gólt és gólpasszt fog jegyezni, mint a testvére, nagyon boldogok leszünk mi is és a szurkolók is. Reméljük, hogy a fivérek sarkallni fogják egymást a minél magasabb teljesítmény elérésére. Marko személye és itteni sikerei egyébként megkönnyítették a transzfer létrejöttét, de nem miatta választottuk Sztefant, hiszen már több mint egy évvel ezelőtt is szóba került a szerződtetése. A kiemelten fontos tavaszi feladatok mellett ezzel az igazolással a nyári szezonkezdetet is igyekszünk már szemmel tartani” – fogalmazott a klubhonlapnak a Videoton FC sportigazgatója, Kovács Zoltán.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A VIDEOTON FC-NÉL
Érkezők:
Huszti Szabolcs(Csangcsun Jataj – Kína, szabadon igazolhatóként),BobanNikolov(macedón, Vardar Szkopje – Macedónia), Sztefan Scsepovics(szerb, Getafe – Spanyolország, legutóbb kölcsönben Sporting Gijón – Spanyolország), Tomás Tujvel(szlovák, Mezőkövesd)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:Nagy Dominik(Legia Warszawa – Lengyelország),Radoszav Petrovics(szerb, Sporting CP – Portugália)
Távozók:Barczi Dávid(Vasas, szabadon igazolhatóként),Fejes András(Paksi FC, szabadon igazolhatóként),Horváth Tamás(Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:
Ezekiel Henty(nigériai, érdeklődnek iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia, Göztepe – Törökország, Hapoel Beer-Seva – Izrael),Asmir Suljic(bosnyák, érdeklődik iránta: Slovan Bratislava – Szlovákia),Szolnoki Roland

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik