Videoton: ügynöke szerint Alves szívesen menne a Wislához

Vágólapra másolva!
2011.06.10. 17:01
Címkék
A lengyel bajnok Wisla Kraków 800 ezer euróért vinné a magyar bajnokság gólkirályát, André Alvest, számolt be róla a sports.pl. A lengyel honlap utalt a fehérvári légiós menedzserére is, aki szerint a gólerős támadót a BL-szereplés miatt is érdekli a lehetőség.

A 28 éves támadóval kapcsolatban megemlítik, hogy immár öt szezont töltött a magyar élvonalban, megfordult a Honvédban, a Kaposvárban, illetve a Videotonban, és közben rövid ideig az orosz Lucs-Enyergija Vlagyivosztokot is erősítette. A 2010–2011-es idényben nem csak gólkirály lett – 24 találatával nagymértékben hozzájárult a Videoton történetének első bajnoki címéhez –, de a bajnokság legjobb játékosának is megválasztották.

Tavasszal Fehérváron járt a Wisla Kraków játékosmegfigyelője, hogy személyesen tekintse meg kiszemeltjüket, Manfred Müller, a futballista ügynöke pedig elismerte, hogy a Wisla sportigazgatója felvette vele a kapcsolatot. A menedzser elmondta még: Alves szívesen igazolna a lengyelekhez, akiknek nagyobb esélyük lehet a Bajnokok Ligájában egy jó eredmény elérésére, mint a Videotonnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik