ZTE: Elmaradtak a jó egyéni teljesítmények és a bravúrok - Csank

Vágólapra másolva!
2011.05.06. 15:31
Címkék
Csank János, a ZTE vezetőedzője együttese hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában a mai, MTK elleni bajnoki előtt elmondta, hogy az utóbbi hónapokban hiányoztak csapata játékából a jó egyéni teljesítmények, így a bravúrok is.

„Hosszú távon nem jött jól számunkra, hogy hetente két mérkőzést is játszottunk – tekintett vissza a tavaszi hullámvölgyre a ZTE hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában Csank János vezetőedző. – Az utóbbi hónapokban elmaradtak a jó egyéni jó teljesítmények, így a bravúrok is."Csank János vezetőedző. – Az utóbbi hónapokban elmaradtak a jó egyéni jó teljesítmények, így a bravúrok is."

„Igyekszünk a lehető legtöbbet kihozni a hátralévő négy meccsből, ami nem lesz egyszerű, hiszen ellenfeleink is (a Szolnok kivételével) küzdenek valamiért. Mentálisan erősnek kell lennünk, vigyázva, hogy ne kapjunk elkerülhető gólokat, azaz le kell redukálnunk a hibáink számát, és akkor ismét győzelemnek örülhetünk" – fogalmazott a szakember, aki a mai, MTK elleni találkozóra is kitért.

„Nehéz mérkőzésre számítok, mert az MTK-nak is nagyon kellenek a pontok, de a mi céljaink eléréséhez is égetően nagy szükségünk van a győzelemre!" – mondta Csank János.

A ZTE ma 19 órától fogadja az MTK-t, a találkozó beharangozóját itt olvashatja!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik